Egbert Plender

Over Mij

Over mij

bancaire sector

Mijn naam is Egbert Plender en geboren in Kamperveen, onder de rook van Hanzestad Kampen. Sinds 1989 woon ik in Almelo en geniet ik regelmatig op de (race)fiets of wandelend van het mooie Twentse land.

Mijn werkzame leven heeft zich allereerst voor een lange tijd afgespeeld in de bancaire sector. 

Stichting Oostwerk

Op zoek naar nieuwe uitdagingen heb ik in 2016 de overstap gemaakt naar boekhouder bij Stichting Oostwerk, een full service administratiekantoor in Hengelo. Hier voelde ik mij enorm op mijn plek vanwege de sociale onderneming, het bieden van leerwerkplekken aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, en het zeer prettige contact met collega’s en met mijn cliënten. Ook het feit dat veel ZZP-ers en ondernemers met een schuldenproblematiek hun weg vonden naar Oostwerk, en we deze ondernemers konden helpen, gaf mij veel voldoening.

betrouwbaar, informeel, sportief en een aanpakker

Met deze zeer waardevolle ervaring heb ik op 1 januari 2021 als ZZP-er zelf de stap gezet naar het ondernemerschap met Plender administratie + dienstverlening.

Mensen in mijn omgeving en met wie ik werk noemen mij betrouwbaar, informeel, sportief en een aanpakker. Natuurlijk herken ik mijzelf daar ook in!